ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Μπάμπα και Εκόνγκ, πανέτοιμοι για Άρη

Ο Ράχμαν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Super League κόντρα στην Κηφισιά | 27 Αυγούστου 2023
Ο Ράχμαν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Super League κόντρα στην Κηφισιά | 27 Αυγούστου 2023 INTIME SPORTS

Ευχάριστα ήταν τα μηνύματα που έλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου την Πέμπτη, με τους Μπάμπα και Εκόνγκ να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει του κυριακάτικου (17/09, 20:30, Novasports Prime) ντέρμπι με τον Άρη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ντέρμπι με τον Άρη (17/09, 20:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) πλησιάζει και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Αιτία τα μηνύματα που έλαβε από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (14/09), με τους Μπάμπα και Εκόνγκ να προπονούνται μαζί με την ομάδα και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ρουμάνου για το σπουδαίο ματς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

"Η Κυριακή πλησιάζει, η ανυπομονησία μεγαλώνει, η δουλειά συνεχίζεται. Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου περιμένουν την επιστροφή στην δράση και δουλεύουν για να είναι πανέτοιμοι.

Την Πέμπτη (14.09) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στον τομέα της τακτικής, με την αμυντική γραμμή να δουλεύει ξεχωριστά στις τοποθετήσεις και τις μεταβάσεις, ενώ οι μέσοι κι οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Οι Μπάμπα και Εκόνγκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε ατομικό κι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε το πρόγραμμα ένταξης που ακολουθεί.

Την Παρασκευή (15.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ