ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση χωρίς τον Βιεϊρίνια ενόψει του ματς στο Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Προπόνηση χωρίς τον Βιεϊρίνια ενόψει  του ματς στο Περιστέρι
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, σε αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε χωρίς τον Αντελίνο Βιειρίνια που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε στη προπόνηση της Παρασκευής (02/02) την επιθετική τακτική με τους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σε αυτούς δε συμπεριλαμβάνεται ο Βιεϊρίνια, που ακολουθεί εδώ και καιρό δικό του πρόγραμμα αλλά και ο Αντρέ Ρικάρντο, που έκανε πάντως ένα μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του.

Ο Δικέφαλος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια πρωινή προπόνηση μετά την οποία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

"Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (04.02, 20:30) με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να πάρει ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (02.02) ξεκίνησε με rondo και παιχνίδια κατοχής, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στον τομέα της επιθετικής τακτικής.

Ο Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος του προπονήθηκε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια .

Το Σάββατο (03.02) o Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει σχετικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ