ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλος για τον Λουτσέσκου λόγω του Ζίβκοβιτς

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς κοντρολάρει την μπάλα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ ΙΝΤΙΜΕ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα μπουν από αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ (12/9, 19:00). Η πιθανή απουσία του Άντριγια Ζίβκοβιτς πονοκεφαλιάζει τον Λουτσέσκου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το τελευταίο τους ρεπό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και από αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/9, 19:00) στην Τούμπα.

Ο Λουτσέσκου, που αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών των Ίνγκασον, Ολιβέιρα, Καντουρί και Ροντρίγκο περιμένει τις επιστροφές των διεθνών για να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες. Αυτό που τον απασχολεί ιδιαίτερα είναι το θέμα που έχει με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα από το περασμένο Σάββατο.

Η πιθανή απουσία του Σέρβου, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί δημιουργεί ζήτημα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου. Η καλή παρουσία του Αλεξάντρου Μίτριτσα - κυρίως η διάθεση του Ρουμάνου να δείξει πράγματα- δύσκολα θα τον φέρει στην αρχική ενδεκάδα της Κυριακής, παρά τα όσα γράφονται στην πατρίδα του.

Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα η τριάδα πίσω από τον φορ θα αποτελείται από τους Μπίσεσβαρ, Καγκάβα και Μουργκ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ