ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ποιοι ακολουθούν στον Δικέφαλο μετά από την απόκτηση του Τροστ-Εκόνγκ

Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo)
Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo) AP PHOTO

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έγινε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, με τον Αλί Σαματά και τον Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα να παίρνουν σειρά. Σε δεύτερο χρόνο ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ- Εκόνγκ και ο Νιγηριανός, που αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Δικεφάλου, βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουλίου στο Τέχελεν για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις που "τρέχουν" με τους Αλί Σαματά και Ράχμαν Μπάμπα να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο Τανζανός φορ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φενέρμπαχτσε για τη λύση του συμβολαίου του, προσπαθώντας να αποζημιωθεί για την πρόωρη αποχώρηση του από την τουρκική ομάδα. Μια διαδικασία που ωστόσο απαιτεί χρόνο και – περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη θέση- στην γραμμή κρούσης ο ΠΑΟΚ δεν έχει και πολύ χρόνο να διαθέσει.

Από την άλλη πλευρά η λύση του συμβολαίου του Ράχμαν Μπάμπα με την Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Στην Αγγλία μιλούν για δεδομένη συμφωνία των δυο πλευρών για την αποδέσμευση του Γκανέζου αμυντικού με τον Μπάμπα να καρπώνεται και ένα σημαντικό ποσό για αποζημίωση. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα και με όσα γράφονται εκεί είναι ο πιο πιθανός προορισμός του με τον Δικέφαλο να τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη.

Ο κεντρικός χαφ και ο Πέλκας

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της ενίσχυσης στους κεντρικούς χαφ- όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός τουλάχιστον μέσου με ποιότητα και παραστάσεις- αλλά και στα εξτρέμ μετά το ναυάγιο της περίπτωσης του Μισιτζάν.

Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ και έχει στα χέρια του προτάσεις από πολλές ομάδες της Τουρκίας. Προτάσεις που ωστόσο δεν φαίνεται να τον ικανοποιούν. Ο Πέλκας που βρίσκεται σε διακοπές περιμένει πρόταση από την Κεντρική Ευρώπη που για την ώρα δεν του έχει κατατεθεί.

Είναι δεδομένο ότι όσο παραμένει ελεύθερος αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι ένας από τους παίκτες που ο Λουτσέσκου εκτιμά ιδιαίτερα.

Λογικά εφόσον στον ΠΑΟΚ αποφασίσουν να δρομολογήσουν εξελίξεις για την απόκτηση του δεν προκύψουν και πολλά εμπόδια στις διαπραγματεύσεις. Το κασέ του πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου είναι κοντά στο εκατομμύριο, ωστόσο εφόσον οι δυο πλευρές ξεκινήσουν συζητήσεις οι εκτιμήσεις λένε ότι θα βρουν τρόπους για μια συμφωνία που να τις ικανοποιεί.

Για την ώρα πάντως και οι δυο κρατούν στάση αναμονής.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ