ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ποινή μιας αγωνιστικής στον Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League 2022-2023 στo "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Ομάρ ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League 2022-2023 στo "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ομάρ ελ Καντουρί θα χάσει τον αγώνα με τη Λαμία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, καθώς δεν του επιβλήθηκε επιπλέον τιμωρία για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Ομάρ ελ Καντουρί θα λείψει μόνο από τον αγώνα με τη Λαμία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στον Μαροκινό μέσο δεν επιβλήθηκε κάποια μεγαλύτερη ποινή πέρα της μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, οι νομικοί του Δικεφάλου τόνισαν ότι ο Ελ Καντουρί δεν θα έπρεπε καν να αποβληθεί και κατά συνέπεια δεν θα ήταν δίκαιο η τιμωρία να είναι μεγαλύτερη από αυτή που προβλέπεται για μια κόκκινη κάρτα, κάτι που τελικά έγινε δεκτό από τον Δικαστή.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα εκτίσει την ποινή του στο δευτεριάτικο παιχνίδι με τη Λαμία και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ