ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πήρε φόρα μετά τη νίκη επί του Άρη και ετοιμάζεται για Λαμία

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ παίρνει ώθηση από την νίκη επί του Άρη και θέλει να την εκμεταλλευτεί στον αγώνα του Σαββάτου (8/1) με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, επέστρεψε στα τρίποντα και θέλει να συνεχίσει με νίκη και στο σαββατιάτικο (8/1) παιχνίδι με την Λαμία.

Η προετοιμασία ξεκίνησε ήδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει ούτε την Πέμπτη (5/14) στη διάθεσή του τους Ελ Καντουρί, Κούρτιτς και Τσαούση.

"Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (07.01) κόντρα στη Λαμία.

Είναι μία συνθήκη με την οποία θα πρέπει όλες οι ομάδες να μάθουν να ζουν για το επόμενο διάστημα. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και απαιτητικά και δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει να ζει και να δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες και θέλει να χτίσε ένα θετικό σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη (05.01) ξεκίνησε η δουλειά για Λαμία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τρία. Ο λόγος για τους Μάριο Τσαούση και Ομάρ Ελ Καντουρί που κάνουν θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, αλλά και τον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ