ΠΑΟΚ: Πήγε από την Αυστραλία στην Τρίπολη μόνος του για να δει τον Δικέφαλο!

Ένας νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε από τη Μελβούρνη στην Τρίπολη μόνος του, προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα!
Από τη Μελβούρνη ξεκίνησε και έφτασε στην… Τρίπολη για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Άγγελο, ομογενή από την Αυστραλία, ο οποίος δεν λογάριασε από τα 16.000 χιλιόμετρα και την ταλαιπωρία, αφού ήθελε να ζήσει την εμπειρία να παρακολουθήσει τον Δικέφαλο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.
Όπως είπε και ο ίδιος, βλέπει τον ΠΑΟΚ όποια ώρα παίζει και σε όλους τους αγώνες, είναι άρρωστος με την ομάδα από μικρός και βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να τον παρακολουθήσει κόντρα στους Αρκάδες. Λατρεύει και το χιόνι, επομένως ήταν μια καλή ευκαιρία να τα συνδυάσει όλα.
Ο Άγγελος θα μείνει στην Ελλάδα κάποιο διάστημα, παρακολουθώντας και άλλα παιχνίδια του Δικεφάλου, όπως το επικείμενο με τον ΟΦΗ και κάποια ακόμα. Το Μελβούρνη – Τρίπολη είναι για τον ίδιο μικρή απόσταση μπροστά στη λαχτάρα του να δει τον σύλλογο που λατρεύει από μικρός!