ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει Μπενφίκα ο Γκουστάβο Βαρέλα

Ο Γκουστάβο Βαρέλα
Ο Γκουστάβο Βαρέλα INTIME

Ο μεγάλος γιος του Φερνάντο Βαρέλα, Φερνάντο, τα έχει βρει σε όλα με τους Λουζιτανούς και θα φύγει για Πορτογαλία, γεγονός που φαίνεται πως επηρεάζει και το status του ίδιου του έμπειρου αμυντικού στην Τούμπα

Το γεγονός ότι ο Γκουστάβο Βαρέλα, ο γιος του Φερνάντο, που αγωνίζεται στην Κ-19 του ΠΑΟΚ έχει αρνηθεί τις προτάσεις του Δικεφάλου για επαγγελματικό συμβόλαιο και οδεύει προς την Μπενφίκα, βαραίνει το κλίμα για τον έμπειρο αμυντικό από το Κάπο Βέρντε.

Ο ΠΑΟΚ έκανε από το περυσινό καλοκαίρι πολλές προσπάθειες να κρατήσει τον γιο Βαρέλα στην Τούμπα, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός δεν έχει κάνει καμία από τις προτάσεις που του έγιναν αποδεκτή.

Οι πληροφορίες λένε πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπενφίκα να ενταχθεί στις ακαδημίες της με τον ΠΑΟΚ να καρπώνεται τα τροφεία για τα χρόνια που τον εκπαίδευε στα δικά του τμήματα υποδομής.

Τον περασμένο μήνα ο 17χρονος φορ που ήδη έκανε και ντεμπούτο με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας συμφώνησε να εκπροσωπείται από συγκεκριμένο γραφεία μάνατζερ με έδρα την Λισαβόνα, γεγονός ενδεικτικό των προθέσεων του να μετακομίσει στην χώρα στην οποία γεννήθηκε.

Την ίδια ώρα το συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει υποχωρήσει τον τελευταίο καιρό στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, συζητήσεις δεν έχουν γίνει, ωστόσο εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι οι εξελίξεις αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του, θα επηρεάσουν και τη δική του περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ