ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περίπλοκο το θέμα του Ράχμαν Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2020/21
Ο Ράχμαν Μπάμπα σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού, Ράχμαν Μπάμπα, είναι αυτά που μειώνουν τις πιθανότητες για να συνεχίσει στην Τούμπα και την επόμενη σεζόν.

Μπορεί στην Αγγλία να γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αγοράσει τον Ράχμαν Μπάμπα από την Τσέλσι, ωστόσο το θέμα του Γκανέζου αμυντικού είναι αρκετά περίπλοκο κυρίως σε ότι αφορά στα οικονομικά του δεδομένα.

Ακόμη και αν η αγγλική ομάδα, αποδεχθεί το γεγονός ότι δύσκολα θα καταφέρει να εισπράξει αρκετά χρήματα παραχωρώντας τον Ράχμαν Μπάμπα και τον βγάλει στο σφυρί με χαμηλό αντίτιμο, υπάρχει και το πολύ υψηλό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να καλυφθεί από την ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Μπάμπα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του που φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στο 1,8 εκατομμύρια το χρόνο.

Τα οικονομικά δεδομένα συνεχίζουν να είναι περίπλοκα στην υπόθεση του Γκανέζου αμυντικού και να δυσχεραίνουν την πιθανότητα παραμονής του στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρέπει να συντρέξουν αρκετές και προϋποθέσεις προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον 26χρονο αμυντικό ακόμη και στο ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που στην Τούμπα κατάφερε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, επιθυμεί να παραμείνει στο Δικέφαλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν έχει αξιολογήσει απόλυτα τον παίκτη, είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και κυρίως για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου χωρίς, τουλάχιστον για την ώρα, να υπολογίζει με σιγουριά στον Μπάμπα. Και αυτός είναι ο λόγος που ήδη στις πρώτες συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός μπακ για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ