ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παρούσα η Γκοντσάρεβα στη συνάντηση των Big-5 με την UEFA, διαδικτυακά ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης από παρουσίαση σε εκδήλωση IN TIME SPORTS

Στη συνάντηση που θα λάβει χώρα την Τρίτη (3/6, 17:30) ανάμεσα στον Μάκη Γκαγκάτση, την UEFA, και τους πέντε “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί από την Μαρία Γκοντσάρεβα ενώ θα συνδεθεί διαδικτυακά ο Ιβάν Σαββίδης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το απόγευμα της Τρίτης (3/6, 17:30) ένα ραντεβού που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην Αθήνα, με αντικείμενο το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεών της, καθώς σε αυτό θα υπάρχει εκπρόσωπηση τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τους “ισχυρούς” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα θα παραστούν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάκης Γκαγκάτσης, και άνθρωποι από πλευράς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη, ενώ απο πλευράς UEFA θα δηλώσει παρών ο Γενικός Γραμματέας της, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, λίγες ώρες πριν από τη σπουδαία συνάντηση, παρούσα από πλευράς ΠΑΟΚ θα είναι η Μαρία Γκοντσάρεβα, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, θα συνδεθεί διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ