ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένει το αδιέξοδο για το Καυτανζόγλειο

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης
Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δεν προσήλθε και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (11/10) τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή του Σταδίου και την ΓΓΑ.

Ο ΠΑΟΚ δεν πήγε στην τηλεδιάσκεψη στην οποία είχε προσκληθεί και στην οποία θα συμμετείχε η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου και ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Και χωρίς τον ΠΑΟΚ, καμία τηλεδιάσκεψη δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ αντιμετώπιζαν εξ αρχής την πρόσκληση αυτή με επιφυλακτικότητα, καθώς θεωρούν ότι παρά το γεγονός ότι από την αρχές του Ιουλίου έχουν καταθέσει εγγράφως τις προτάσεις τους για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τη μετακόμιση του Δικεφάλου στο Καυτανζόγλειο, για το διάστημα στο οποίο θα γίνονται έργα ανακατασκευής στην Τούμπα, δεν έχουν πάρει ακόμη απαντήσεις σε αυτές.

Από την άλλη πλευρά, ΓΓΑ και Επιτροπή Καυτανζογλείου υποστηρίζουν πως για να δοθούν διευκρινήσεις είχε προγραμματιστεί η σημερινή τηλεδιάσκεψη η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Το αδιέξοδο στις σχέσεις των δύο πλευρών παραμένει και όσο συμβαίνει αυτό, τα στελέχη του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα τους, όταν θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ