ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Το σημερινό ντέρμπι (20/12, 19.30) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα αποτελεί ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να δείξει ότι έμεινε ανεπηρέαστος από όσα έγιναν και όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Άρη.

Για τον ΠΑΟΚ το σημερινό ντέρμπι (20/12, 19.30) με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Ο Δικέφαλος θέλει να δείξει αντίδραση μετά την ήττα από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και όσα έγιναν εκεί και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στους πράσινους που δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο καιρό.

Από την άλλη πλευρά είναι στοίχημα γενικά για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να κρατήσει την ομάδα ανεπηρέαστη από τα επακόλουθα του τοπικού ντέρμπι και από την ένταση που δημιουργήθηκε.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι αντιδρά μετά από άσχημα αποτελέσματα βγάζοντας χαρακτήρα και αυτό θέλει να κάνει και στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει την σημαντική επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, τον Βιεϊρίνια σε απόλυτη ετοιμότητα αλλά έχει χάσει τον Βαρέλα, για πολύ καιρό τον Ουαγκέ, τον Ροντρίγκο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Δεν έχει ούτε το Μπίσεσβαρ και φυσικά ούτε τους μακροχρόνια απόντες Μιχάι και Ζαμπά.

Για το σημερινό ντέρμπι φαίνεται να έχει πάντως καταλήξει τουλάχιστον στους 9 από τους 11 που θα πάρουν φανέλα βασικού. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μιχαηλίδης με τον Ίνγκασον το δίδυμο στα στόπερ, ο Γιαννούλης αριστερά και ένας από τους Βιεϊρίνια ή Λύρατζη στα δεξιά. Το δίλλημα ανάμεσα στον Πορτογάλο και το νεαρό μπακ έχει κυρίως να κάνει με το ρόλο που ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να δώσει στον αρχηγό και τη θέση για την οποία τον προορίζει μετά την επιστροφή του.

Στη μεσαία γραμμή η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Καντουρί, Σβαμπ και είτε τον Τσιγγάρα είτε τον Αουγκούστο. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο μέσος που θα έχει περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα.

Στην επίθεση τα πράγματα μοιάζουν να είναι απολύτως ξεκάθαρα με Τζόλη, Ζίβκοβιτς και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το σημερινό παιχνίδι θα πάρουν την χριστουγεννιάτικη άδεια τους. Ο Γκαρσία τους έχει υποσχεθεί εξαήμερο ρεπό και τους περιμένει για προπόνηση την επόμενη Κυριακή 27 του μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ