ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παλεύει για τη μεταγραφή του Λάριν

Canada forward Cyle Larin (9) gestures after scoring his third goal against Bermuda during the second half of a World Cup 2022 Group B qualifying soccer match, Thursday, March 25, 2021, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Canada forward Cyle Larin (9) gestures after scoring his third goal against Bermuda during the second half of a World Cup 2022 Group B qualifying soccer match, Thursday, March 25, 2021, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) © 2022 JOHN RAOUX / AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ κινείται στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση της επίθεσής και προσπαθεί να κάνει δικό του τον Κάιλ Λάριν από την Μπεσίκτας, για την απόκτηση του οποίου ενδιαφέρεται έντονα και η ισπανική Κάντιθ.

Βρισκόμαστε στη μέση του Ιανουαρίου και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για την μεταγραφική ενίσχυσή του, με το τελευταίο όνομα που μπήκε για τα καλά στο κάδρο των ασπρόμαυρων να είναι ο Κάιλ Λάριν.

Ο λόγος για τον Καναδό διεθνή επιθετικό ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε από την Μπεσίκτας στην Μπριζ μετά από μία τετραετία στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να προσπαθεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Η αποστολή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι καθώς δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως για τον παίκτη όχι μόνο έχει δείξει ενδιαφέρον η Κάντιθ, αλλά αυτό των Ισπανών είναι προχωρημένο στην προσπάθειά τους να δυναμώσουν τη γραμμή κρούσης τους.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη στην προσπάθειά της να έρθει πιο κοντά σε αυτόν, με τη δυσκολία στην περίπτωσή του να έγκειται στο γεγονός πως ο Καναδός μπήκε και στο μάτι της Κάντιθ, με την ομάδα της La Liga να ασκεί και αυτή έντονο πρέσινγκ στους Βέλγους για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος στράικερ έχει φορέσει μέχρι στιγμής τη φανέλα των Sigma FC, Ορλάντο Σίτι, Μπεσίκτας, Ζούλτε Βάρεχεμ και Μπριζ, ενώ είναι διεθνής εδώ και μία οκταετία, μετρώντας 25 γκολ σε 58 συμμετοχές του με την εθνική ομάδα του Καναδά.

Αυτή δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Κάιλ Λάριν μπήκε στο στόχαστρο του Δικεφάλου αφού τον είχε απασχολήσει και πριν από περίπου τρία χρόνια, σε μία περίοδο που ο παίκτης αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας και ο ΠΑΟΚ συζητούσε τότε με τους "αετούς" για τον Τζούμπα Άκπομ.

Ο Κάιλ Λάριν εν δράσει:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ