ΠΑΟΚ: Παίζει τα ρέστα του για τη δεύτερη θέση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ καίγεται για βαθμούς στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση να συμμετέχει στην φιέστα του Ολυμπιακού (04/05, 20:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) και θέλει να πάρει βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά 2ης θέσης μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.
Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με το ιατρικό δελτίο “λευκό” και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά μυστική την αποστολή για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.
Λογικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι αυτή που αντιμετώπισε την περασμένη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα έκανε πολύ καλή εμφάνιση το πιθανότερο είναι να μην κάνει και πολλές αλλαγές στο σχήμα που κέρδισε τους πράσινους.
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα
Με δεδομένο ότι το δίδυμο Καμαρά- Μεϊτέ στα χαφ δεν πρόκειται να “σπάσει”, αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Λουτσέσκου δικαιώθηκε με την επιλογή του Μπράντον στο προηγούμενο παιχνίδι, ωστόσο η αδυναμία του Ισπανού να παίξει με πλάτη ίσως να οδηγήσει τον Ρουμάνου στην επιλογή του Φεντόρ Τσάλοφ.
Όπως και να έχει οι υπόλοιπες δέκα θέσεις μοιάζουν “καπαρωμένες”. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο και Ράχμαν Μπάμπα θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας με τον Τόμας Κεντζιόρα και τον Γιάννη Μιχαηλίδη στα στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Μαντί Καμαρά θα παραμείνει ο Σουαλιό Μεϊτέ ενώ την τριάδα των μεσοεπιθετικών θα καλύψουν Άντριγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τάισον.
Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να φύγει από το “Καραϊσκάκης” με βαθμολογικό όφελος ώστε την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα να παίξει τα ρέστα του για την εξασφάλιση του εισιτήριου για τα προκριματικά του Champions League. Προέχει όμως η σημερινή αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους…
Ο ΠΑΟΚ καίγεται για βαθμούς στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League