STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αναβολή στο ντέρμπι της Τούμπας λόγω των υποχρεώσεων του Δικεφάλου στο Conference League

Μασούρας και Ζίβκοβιτς μάχονται για την μπάλα στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Μασούρας και Ζίβκοβιτς μάχονται για την μπάλα στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Η Super League Interwetten ενημέρωσε πως το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των playoffs αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος του Δικεφάλου, όπως αναμενόταν άλλωστε. Ο λόγος έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ για τους "8" του Conference League.

Το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαρτίου, η Super League Interwetten ανακοίνωσε το πρόγραμμα των playoffs από την 3η έως την 5η αγωνιστική, έχοντας -μεταξύ άλλων- μια είδηση. Βλέπετε, έγινε επίσημα γνωστό πως αναβάλλεται το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική (είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Απριλίου), κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δικεφάλου.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που θα δώσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μαρσέιγ για τους "8" του Conference League, στις 7 και 14 Απριλίου -πρώτα στο Orange Vélodrome κι εν συνεχεία στην Τούμπα.

Έτσι, η Διοργανώτρια Αρχή θα πρέπει να χωρέσει το παιχνίδι σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κάτι που φυσικά ισχύει επίσης με την ΕΠΟ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ