ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι τέσσερις βασικοί άξονες που έθεσε ο Δικέφαλος για την επόμενη μέρα στην ΚΕΔ

Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ
Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ MOTION TEAM / EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ, που εμφανίστηκε θετικός με την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκο για τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, όρισε τους τέσσερις βασικούς άξονες για την επόμενη μέρα στην ΚΕΔ και τους ορισμούς των διαιτητών. 

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που έγινε την Τρίτη (10/10) στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδη, ο προεδρος ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε για αρχιδιαιτητή τον Σουηδό, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, όπως κι η ΑΕΚ, ήταν υπέρ της πρότασης, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που ζήτησε βιογραφικά περισσότερων υποψηφίων από την πλευρά της UEFA, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, όρισε τους τέσσερις βασικούς άξονες για την επόμενη μέρα στην ΚΕΔ, αλλά και γενικότερα στους ορισμούς των διαιτητών.

Αρχικά, επισήμανε ότι θα πρέπει να ορίζονται ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι των Big-4, αλλά και στα παιχνίδια με τον Άρη, ότι ο νέος αρχιδιαιτητής θα πρέπει να είναι αποδεκτός από την UEFA, μιας και ο Μπένετ δεν ήταν, με αποτέλεσμα να μη βοηθηθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αντικατασταθεί και ο Ζοάο Καπέλα (υπεύθυνος για το VAR), με συνεργάτη της εμπιστοσύνης του νέου αρχιδιαιτητή.

Τέλος, σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ, λαμβάνοντας ως αποζημίωση τις αποδοχές τριών μηνών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ