ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι συνθήκες που κρατούν τον Μπράντον Τόμας στην Τούμπα

Ο Μπράντον Τόμας
Ο Μπράντον Τόμας INTIME

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν στην παραμονή του Μπράντον Τόμας, με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου και παραμένουν στην αγορά για την απόκτηση του φορ που προορίζεται ως βασικός την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο ΠΑΟΚ τελικά πηγαίνει στην επιλογή του Μπράντον Τόμας, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του. Κάτι που σημαίνει ότι η "αναβάθμιση του ρόστερ", που έχει χρησιμοποιηθεί ως όρος για το τι αναζητεί ο Δικέφαλος στις μεταγραφές του καλοκαιριού, τουλάχιστον στην επίθεση θα έχει να κάνει με την επιλογή του επιθετικού που προορίζεται για βασικός.

Στην Τούμπα συνεχίσουν την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα -παίρνοντας σε αποδοχές και το συμβόλαιο του Πορτογάλου- και αυτός θα δείξει πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Πώς κατέληξε ο ΠΑΟΚ στην παραμονή του Ισπανού; Οι βασικοί λόγοι ήταν κυρίως τρεις. Ο πρώτος είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Ισπανός έδειξε διάθεση να παραμείνει στην Τούμπα μειώνοντας κατά πολύ τις αρχικές του απαιτήσεις.

Κάτι που εκτιμήθηκε και από τους ανθρώπους του Δικεφάλου ως ένδειξη αφοσίωσης από την πλευρά του παίκτη που δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει τις +700 χιλιάδες που ζητούσε στις πρώτες συζητήσεις μαζί τους.

Η δεύτερη συνθήκη που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ισπανού ήταν το γεγονός ότι με την παραμονή του ο ΠΑΟΚ έχει έναν επιθετικό, με συγκεκριμένες δυνατότητες αλλά και αδυναμίες, που ωστόσο δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ο Μπράντον γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΟΚ τον γνωρίζουν καλά και κυρίως αυτό μέτρησε πολύ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καταλαβαίνει ότι αυτό που θα μετρήσει ιδιαίτερα το καλοκαίρι και στα προκριματικά για το Conference League είναι το πόσο έτοιμη θα εμφανιστεί η ομάδα του. Και όπως είναι λογικό θέλει να έχει άμεσα όσους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές από το παζλ που θα συνθέσουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να πιέζει τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και αυτός ήταν ο τρίτος από τους λόγους που τελικά προτιμήθηκε να προχωρήσει η υπόθεση της παραμονής του Ισπανού, παρά να συνεχιστεί η αναζήτηση δυο επιθετικών κρούσης.

Η αλήθεια είναι ότι η ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μπράντον Τόμας δεν ήταν η κίνηση που οι φίλοι της ομάδας περίμεναν στο ξεκίνημα των μεταγραφών. Στην πραγματικότητα όμως αυτή θα κριθεί από την επιλογή του βασικού φορ που θα ηγηθεί της επίθεσης του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ