ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι όροι του δανεισμού του Σοάρες στη Φαμαλικάο

ΠΑΟΚ: Οι όροι του δανεισμού του Σοάρες στη Φαμαλικάο
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Φαμαλικάο για την παραχώρηση του Φιλίπο Σοάρες περιλαμβάνει ενδιαφέροντες όρους, τόσο όσον αφορά στην οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του όσο και στο ενοίκιο που θα εξαρτηθεί από τον αριθμό συμμετοχών του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παραχώρηση του Φιλίπε Σοάρες στη Φαμαλικάο, με δανεισμό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και του ευχήθηκε μάλιστα καλή επιτυχία στην επιστροφή του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Στη συμφωνία με την Φαμαλικάο υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντες όροι. Πρώτα από όλα η οψιόν αγοράς για τους Πορτογάλους έχει οριστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 3 εκατομμύρια ευρώ, περίπου στα χρήματα που έδωσε ο Δικέφαλος στη Μορεϊρένσε για να τον αποκτήσει το Γενάρη του 2022.

Ποσό πάντως που μόνο μια φορά στο παρελθόν έχουν ξεπεράσει οι Πορτογάλοι δίνοντας τα τριπλάσια για να φέρουν στην Ευρώπη τον Μανέλ Ουγκάρντε από την Ουρουγουάη στις χειμερινές μεταγραφές της περιόδου 2020-21.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το "ενοίκιο" που θα καταβάλει η Φαμαλικάο στον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες που θα είναι αντιστρόφως ανάλογο με τον αριθμό συμμετοχών που θα πραγματοποιήσει ο ποδοσφαιριστής.

Όσους περισσότερους αγώνες παίξει ο 24χρονος χαφ τόσο θα μειώνεται το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι Πορτογάλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος όρος είναι ενδεικτικός του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το πόσα παιχνίδια θα πάρει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σοάρες που τραυματίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χάιντουκ στην Τούμπα, δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιλογές του Λουτσέσκου και θα έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ