ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του SPORT24 για Μίλαν και Κουλιεράκη

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ για το Conference League | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ για το Conference League | 5 Οκτωβρίου 2023 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Ένα μήνα μετά από το ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη για τις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Κουλιεράκη σε σχέση με τα χρήματα που σκόπευε να δώσει η Μίλαν, ήρθε η επιβεβαίωση από ιταλικά ΜΜΕ που κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος των ροσονέρι.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Μάλιστα οι ροσονέρι εμφανίζονταν έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση τον Ιανουάριο για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ.

To SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης είχαν από τις αρχές του Νοέμβρη ενημερώσει ότι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Κουλιεράκη ήταν γνωστές στην ιταλική ομάδα και πολύ μεγαλύτερες από τα χρήματα που σκοπεύουν να διαθέσουν για να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνας τους.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία επιβεβαιώνουν το γεγονός καθώς αναφέρουν ότι στην Μίλαν αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για τον Κουλιεράκη. Και αυτό διότι κρίνουν ότι το κόστος μιας ενδεχόμενης απόκτησής του είναι πολύ υψηλό και έτσι εγκαταλείπουν για την ώρα τουλάχιστον την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΝ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ