ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Γκαρσία χωρίς τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Γκαρσία χωρίς τον Βιεϊρίνια
EUROKINISSI

Με τον Βιεϊρίνια εξαιρετικά αμφίβολο, ο Πάμπλο Γκαρσία αναγκαστικά κατέστρωσε τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ δίχως τον αρχηγό του. Οι σκέψεις του Ουρουγουανού προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα (21/3) την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ, χωρίς ο Πάμπλο Γκαρσία να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα, σε υψηλή πάντως ένταση, και οι πιθανότητες του να είναι σε ετοιμότητα για το αυριανό ντέρμπι δεν φαίνονται να είναι και πολλές.

Ο Πορτογάλος έχει χάσει τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο και ο Γκαρσία ήταν αναγκασμένος να δοκιμάσει σχήματα χωρίς αυτόν.

ΣΟΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Το πλέον πιθανό σενάριο για τα δύο άκρα της άμυνας, χωρίς τον Βιεϊρίνια είναι να αγωνιστεί στα δεξιά ο Ροντρίγκο Σοάρες και στο αριστερό άκρο να ξεκινήσει ο Ραχμάν Μπάμπα.

Αν θυμηθεί κανείς το τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην αντιμετώπιση του Λιβάι Γκαρσία. Σε εκείνο το παιχνίδι αριστερά είχε ξεκινήσει ο Νίλσεν Περέιρα όμως από το ημίχρονο ήδη ο προπονητή του Δικεφάλου είχε αναγκαστεί να τον αποσύρει και να χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Ροντρίγκο.

Στο πιθανό πλέον σενάριο ο Βιειρίνια να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στο δεξί άκρο και ο Ραχμάν Μπαμπά, που μετά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Γκάνας έχει ανεβασμένη ψυχολογία θα κληθεί να καλύψει το αριστερό.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο 26χρονος αμυντικός θα πάρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος φανέλα βασικού κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά από την στιγμή που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά την σημερινή, τελευταία πριν από το ντέρμπι προπόνηση από την οποία θα προκύψει και η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των playoffs.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ