ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι αναζητήσεις για αριστερό μπακ και ο Χαμάς

Ο Αμίν Χαμάς με τη φανέλα της Λόμελ
Ο Αμίν Χαμάς με τη φανέλα της Λόμελ JOHAN EYCKENS/BELGA MAG/BELGA VIA AFP

Το σενάριο για τον 23χρονο Βελγομαροκινό του Απόλλωνα Λεμεσού συνδέεται με την έρευνα αγοράς που γίνεται από τον Δικέφαλο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας PAOK TV δήλωσε ότι ο προγραμματισμός του Δικεφάλου για την επόμενη σεζόν έχει αρχίσει, ωστόσο είναι πρώιμο να ξεκινήσει συζήτηση για μεταγραφές ή ανανεώσεις συμβολαίων.

Είναι δεδομένο ότι ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει την προεργασία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και συλλέγουν πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Σενάρια για τον Χαμάς του Απόλλωνα Λεμεσού

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι λογικό να προκύπτουν σενάρια όπως αυτό που αφορά στον Αμίν Χαμάς τον 23χρονος αριστεροπόδαρο αμυντικό του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Βελγομαροκινός που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από την κυπριακή ομάδα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Απόλλωνα ωστόσο να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του.

Έχει κάνει μια καλή σεζόν με 31 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 5 ασίστ και ηλικιακά βρίσκεται στο φάσμα που ενδιαφέρει τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου.

Οι εκκρεμότητες με Βιεϊρίνια και Σίντκλεϊ

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν εκκρεμότητες για το αριστερό άκρο της άμυνας παρά την απόφαση για την παραμονή, για έναν ακόμη χρόνο του αρχηγού Βιεϊρίνια. Ο Σίντκλεϊ, που αποτελεί την εναλλακτική του λύση αγωνίζεται στην Τούμπα δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου και δεν έχει, ακόμη τουλάχιστον, παρθεί απόφαση για το μέλλον του. Οι πληροφορίες όταν αποκτήθηκε μιλούσαν για ρήτρα 2 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η κατάσταση στην Ουκρανία, έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι γίνεται έρευνα αγορά για τη θέση αυτή και είναι φυσιολογικό να προκύπτουν και σενάρια.

Ο Χαμάς πάντως -που όπως και ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει γεννηθεί στο Βέλγιο από Μαροκινούς γονείς- είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά περιθώρια εξέλιξης. Πρόκειται για έναν αρκετά γρήγορο και επιθετικογενή ακραίο αμυντικό που ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκενκ και φέτος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ