ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι 32 ημέρες που θα κρίνουν τη χρονιά

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και μετά, μέχρι και το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει ο Δικέφαλος στη φάση των 16 του Conference League, με 4 μεγάλα ντέρμπι και δυο ευρωπαϊκά ματς.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με δύο νίκες επί του Πανσερραϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν με φιλοδοξίες και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Βέβαια το πρόγραμμα του από εδώ και πέρα γίνεται ακόμη περισσότερο ανηφορικό καθώς μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να δώσει 4 συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Από την στιγμή που τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση θα διεξαχθούν στις 14 και 21 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ θα έχει να δώσει μέσα σε διάστημα 7 ημερών τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Λαμία για να κλείσει την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα στις 3 Μαρτίου.

Λίγα 24ωρα αργότερα, στις 7/3 ο Δικέφαλος θα έχει να παίξει και τον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Conference League, με τον αντίπαλο που θα προκύψει από την κλήρωση που θα γίνει στις 23/2 και πάλι εκτός έδρας.

Η φιλοσοφία του Λουτσέσκου δεν θα αλλάξει

Ο ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα επιστρέψει στην Τούμπα στην 1η αγωνιστική των playoffs που θα ξεκινήσουν στις 10 Μαρτίου καθώς πήρε ειδικό κλειδάριθμο αφού στις 14/3 θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι του Conference League.

Συνοπτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η ομάδα του θα πρέπει σε διάστημα 32 ημέρων- από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11/2 μέχρι και το δεύτερο παιχνίδι στο Conference στις 14/3- να δώσει 11 σημαντικά παιχνίδια.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα 4 ντέρμπι με τους άλλους 3 του Big-4, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 3 εκτός έδρας παιχνίδια στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, τα 2 παιχνίδια της Ευρώπης και αυτό της πρεμιέρας των playoffs.

Είναι δεδομένο ότι η φιλοσοφία του Ραζβάν Λουτσέσκου, η λογική του "game by game", δεν πρόκειται να αλλάξει. Από την άλλη βέβαια είναι επίσης δεδομένο ότι οι αντοχές του ρόστερ του ΠΑΟΚ θα δοκιμαστούν στο μέγιστο βαθμό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ