ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς προετοιμάζεται για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο λόγος που ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β' για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό έχει να κάνει με τα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει του παιχνιδιού με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Το τεχνικό επιτελείου του ΠΑΟΚ αποφάσισε να στείλει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να πάρει τα πρώτα του φετινά λεπτά συμμετοχής με τη Β΄ ομάδα του Δικεφάλου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η απόφαση κάθε άλλο παρά θα πρέπει να ξενίζει καθώς αποτελεί προάγγελο των σκέψεων του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του πρώτου αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Βόλο στην Τούμπα που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (7/12, 21:00).

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 23 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε όλα ήταν ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που υπερασπίστηκε την εστία του.

Προφανώς στο παιχνίδι κυπέλλου ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει και τον Σέρβο γκολκίπερ και αυτός είναι ο λόγος που αύριο θα παίξει με τον ΠΑΟΚ Β΄ για πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Ο Ζίβκοβιτς υπερασπίστηκε για τελευταία φορά την εστία της ομάδας στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στην Τούμπα- στην ρεβάνς του 5-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας- στις 13 Απριλίου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ