ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ζαμπά θα προπονείται με τη β' ομάδα, λόγω του πειθαρχικού

Ο Λεό Ζαμπά
Ο Λεό Ζαμπά EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι νεωτέρας ο Λέο Ζαμπά, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε, δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας

Το θέμα που προέκυψε με τον Λέο Ζαμπά, όπως όλα δείχνουν θα έχει προεκτάσεις. Ο Βραζιλιάνος ακραίος θα απολογηθεί για το πειθαρχικό του παράπτωμα τις επόμενες ημέρες και ο ΠΑΟΚ θα κρίνει ποια θα είναι η ποινή που θα του επιβληθεί.

Όπως και να έχει πάντως φαίνεται ότι ο 23χρονος επιθετικός είναι κοντά στο να χάσει και τη δεύτερη ευκαιρία που του έχει δοθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που τον έδιωξε χθες από την προπόνηση, δεν θέλει να τον έχει στην ομάδα του μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του και ο παίκτης θα προπονείται πλέον με τον ΠΑΟΚ Β'.

Αντίδραση υπήρξε και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που διέγραψε από την σελίδα του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες που είχε με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα κάποια στιγμή χθες είχε διαγράψει όλα του τα ποσταρίσματα εκτός από ένα.

"Πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε εμπνέουν, ανθρώπους που σε προκαλούν να ανέβεις ψηλότερα, ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο. Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με άτομα που δεν συμβάλουν στην ανάπτυξη σας. Ο προορισμός σας είναι πολύ σημαντικός" έγραφε η ανάρτηση τον Ζαμπά να επικροτεί.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος επανάφερε όλες τις δημοσιεύσεις του, από την προσωπική του ζωή, την παρουσία του στην Βάσκο Ντα Γκάμα, αλλά όχι αυτές που είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Το story του Λεό Ζαμπά
Το story του Λεό Ζαμπά PRINTSCREEN
TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ