ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ και τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ
Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Σβαμπ περιμένει να μιλήσει ως ελεύθερος πλέον για νέο συμβόλαιο, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει διάθεση να του το προσφέρει και να κρατήσει σε πρώτο χρόνο αναλλοίωτη την πεντάδα του στους χαφ.

Ο ΠΑΟΚ στον άξονα της μεσαίας του γραμμής έχει τέσσερα ενεργά συμβόλαια Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σοάρες και Τσιγγάρας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Στέφαν Σβαμπ εκπνέει στο τέλος του Ιούνη καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά το τελικό του κυπέλλου δεν εκπληρώθηκαν οι όροι των συμμετοχών (στο 65% των παιχνιδιών του Δικεφάλου) για την αυτόματη ανανέωση του.

Ο Αυστριακός στις ίδιες δηλώσεις τόνισε πως θα περιμένει να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ από μηδενική βάση από την στιγμή που μένει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί. Και αυτό διότι φαίνεται πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση για την παραμονή του στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

O Σβαμπ έγινε και πάλι σημαντικός για την ομάδα

Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτήν την απόφαση είναι δυο: Πρώτος και κυριότερος το γεγονός ότι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ο Σβαμπ έγινε και πάλι σημαντικός για την ομάδα όπως ήταν τις προηγούμενες σεζόν όταν και αγωνιζόταν ως βασικός.

Κατά δεύτερον ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιλαμβάνεται ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει ανοικοδόμηση του ρόστερ, ωστόσο θέλει να περιορίσει κατά το δυνατόν τις αλλαγές ώστε να υπάρχει ένας κορμός ποδοσφαιριστών σταθερός για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πλήρης αριθμητικά ο ΠΑΟΚ

Από την άλλη φαντάζει δύσκολο να παραμείνει αναλλοίωτη η πεντάδα στα χαφ που αγωνίστηκε στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν που τελείωσε για τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου και να μη γίνει προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμισή της.

Αν παραμείνει και ο Σβαμπ αριθμητικά τουλάχιστον ο Δικέφαλος θα είναι πλήρης. Εκτός και αν προκύψει κάποια παραχώρηση -με τον Ντόυγκλας Αουγκούστο να είναι αυτός που ενδεχόμενα θα φέρει προτάσεις- προφανώς όμως μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ