ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο ρόλος του Λουτσέσκου στη συμφωνία με Ολιβέιρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ματς του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του UEFA Champions League κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ματς του ΠΑΟΚ © 2021 DENIS TYRIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άσκησε πίεση τις τελευταίες ημέρες και προς την πλευρά του παίκτη αλλά και προς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να προκύψουν εξελίξεις στη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον στην ανταλλαγή εγγράφων, αυτό που απομένει να γίνει για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του, που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα τρία χρόνια, είναι να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο Ολιβέιρα ήταν η πρώτη επιλογή στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς που είχαν στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εισηγείται θετικά για την απόκτησή του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να δοθεί η τελική ώθηση στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, που έδειχναν να έχουν βαλτώσει.

Ο Λουτσέσκου που είχε μιλήσει ο ίδιος προσωπικά με τον Πορτογάλο επιθετικό, πριν από μερικές ημέρες, εξηγώντας του το αγωνιστικό του πλάνο και λέγοντάς του ότι θέλει να είναι κομμάτι και ο ίδιος σε αυτό, τις τελευταίες ημέρες πίεσε και την πλευρά του παίκτη, αλλά και τους επιτελείς του Δικεφάλου προκειμένου να προκύψουν οριστικές εξελίξεις και τελικά συμφωνία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή την απόκτηση ενός επιθετικού. Και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος που το αίτημα του ικανοποιήθηκε, έστω με μερικές ημέρες καθυστέρηση. Και αυτό διότι θα έχει μαζί του στην Ολλανδία, όπου από Δευτέρα ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, τον Νέλσον Ολιβέιρα, που αποτελούσε και για αυτόν πρώτη επιλογή.

Για να ολοκληρωθεί το παζλ στο πρώτο κομμάτι των μεταγραφών του ΠΑΟΚ απομένει η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, υπόθεση στην οποία επίσης ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει κεντρικό ρόλο. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αναλάβει δράση και βλέπει ο ίδιος συγκεκριμένες περιπτώσεις χαφ που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ