ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο "προσγειωμένος" Ζίβκοβιτς και ο "ενωτικός" Ίνγκασον

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς EUROKINISSI

Τα μηνύματα των παικτών του ΠΑΟΚ στα social media μετά το τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ενδεικτικά της ανάγκης που υπήρχε στα αποδυτήρια για μια μεγάλη νίκη.

Η πρώτη νίκη μετά από καιρό σε ντέρμπι πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ήταν δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ήταν υπό πίεση μετά από τα συνεχόμενα άσχημα και η επικράτηση επί της ΑΕΚ λειτούργησε μάλλον ως βαλβίδα αποσυμπίεσης.

Τα μηνύματα των παικτών του ΠΑΟΚ στα social media δίνουν και παίρνουν.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς, με τα δύο γκολ που πέτυχε κράτησε μάλλον χαμηλούς τόνους. "Βήμα- Βήμα" έγραψε ο Σέρβος που ήταν ο πολυτιμότερος από τους παίκτες για τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΙΝΓΚΑΣΟΝ: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Από τη δική του πλευρά ο Ίνγκι Ίνγκασον έστειλε μήνυμα ενότητας. "Όλοι μαζί" έγραψε ο Ισλανδός αμυντικός που κατέγραψε και μια ασίστ στην έτσι και αλλιώς σημαντική συμβολή του στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

ΤΟ "ΧΑΡΗΚΕ" Ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ

Ευχαριστημένος από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από πολλές εβδομάδες, που μάλιστα συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας του και δική του καλή εμφάνιση ήταν και ο Αουγκούστο.

ΡΑΧΜΑΝ ΜΠΑΜΠΑ: "ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ"

Ο Ραχμάν Μπαμπά έκανε αναφορά για "μεγάλο" τρίποντο θέλοντας να τονίσει την σπουδαιότητα της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. "Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα και μεγάλο τρίποντο" έγραψε στο twitter ο Γκανέζος αμυντικός.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ