ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο προγραμματισμός για την μίνι προετοιμασία του στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Ο προγραμματισμός για την μίνι προετοιμασία του στην Κύπρο
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Βόλο INTIME SPORTS

Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Λάρνακα θα διαρκέσει δέκα περίπου ημέρες διάστημα στο οποίο ο Δικέφαλος θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν την άδεια που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και που θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη.

Με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Δικεφάλου θα προπονηθεί για λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις της και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κύπρο όπου θα πραγματοποιήσει μια μίνι- προετοιμασία για δέκα ημέρες περίπου.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει ως βάση τη Λάρνακα και στο διάστημα που θα μείνει εκεί προγραμματίζει να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα της ομάδας στην Κύπρο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ήδη προκύπτουν πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους.

Σύμφωνα με αυτές ένας από αυτούς είναι ο Άρης Λεμεσού με το φιλικό να διεξάγεται στην έδρα της Ανόρθωσης.

Το πιθανότερο είναι στα άλλα δυο φιλικά του ο Δικέφαλος να αντιμετωπίσει ομάδες που θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα με αυτόν στην Κύπρο. Μάλιστα τα δυο από τα τρία παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει εκεί ο ΠΑΟΚ θα γίνουν με κόσμο ενώ το τρίτο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη στις 27 Νοεμβρίου και θα επιστρέψει στη βάση της στις 6 Δεκεμβρίου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ