ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα ανεβάζει ρυθμούς, σε πρόγραμμα επανένταξης

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης μπαίνοντας σε ένα μεγάλο κομμάτι του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (6/3).

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον αγώνα με τον Ιωνικό λόγω ενός οιδήματος, το οποίο από ό,τι φαίνεται ξεπερνάει.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (6/3) ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του πριν συνεχίσει με δικό του, δείγμα ότι έχει μπει σε ρυθμούς επανένταξης.

Το θέμα είναι αν θα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Λαμία ή στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Για τον αγώνα της Τετάρτης υπολογίζεται κανονικά ο Στέφαν Σβαμπ που επέστρεψε μετά την ειδική άδεια που πήρε λόγω της γέννησης του γιου του.

Οίδημα έδειξε η μαγνητική του Γιάννη Κάργα κάτι που σημαίνει ότι κα αυτός θα ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα την ώρα που εκτός προπονήσεων είναι ξανά ο Φιλίπε Σοάρες λόγω ενοχλήσεων.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ