ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο νέος ρόλος του Άγγελου Αναστασιάδη και το Προπονητικό Κέντρο

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη, και οραματίζεται τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που θα στεγάζει όλες τις ομάδες του ΠΑΟΚ, από την πρώτη ως τα τμήματα υποδομής.

Οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επικυρωθούν στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της τον Δεκέμβριο.

Η (πολλοστή) επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά σε διοικητικό πόστο έφερε πολλές συζητήσεις. Ο Μακεδόνας τεχνικός άλλωστε, έχει πολλούς υποστηριχτές στον Δικέφαλο από τη θητεία του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής.

Ο Αναστασιάδης δεν έπαψε ποτέ να έχει καλές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και να λειτουργεί σε κάποια ζητήματα ως σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Ρόλο διαμεσολαβητή για το Προπονητικό Κέντρο

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό όταν επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα της κατασκευής του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου ο πρώην προπονητής ήταν αυτός που έπαιξε ένα διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Δήμαρχο της Θέρμης, προκειμένου να γίνουν οι πρώτες διερευνητικές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η διαμεσολάβησή του αυτή έδειξε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και ότι μπορεί να βοηθήσει και στη συνέχεια του εγχειρήματος, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι πολύ ζεστός πλέον για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που θα στεγάσει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ από την πρώτη ομάδα μέχρι και τα τμήματα υποδομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα άνθρωποι του Δικεφάλου επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Φούλαμ στο Λονδίνο για να πάρουν τεχνογνωσία γι' αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν σε μια έκταση περίπου 100 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης.

Πιστός στρατιώτης του ΠΑΟΚ

Ο Αναστασιάδης, που παραμένει πιστός στρατιώτης του ΠΑΟΚ, θα αναλάβει έναν νέο ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, βοηθώντας στην υλοποίηση του προγραμματισμού για το νέο προπονητικό κέντρο, έχοντας εκτός των άλλων και την προσωπική του εμπειρία για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει.

Έτσι, αποφασίστηκε να του δοθεί μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ο τίτλος του β΄ αντιπροέδρου και να του ανατεθεί το πρότζεκτ για το νέο προπονητικό για το οποίο θα έχει την επίβλεψη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ