ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζούρ στα ραντάρ του Δικεφάλου σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Ο Μπαζούρ με τη φανέλα της Φίτεσε
Ο Μπαζούρ με τη φανέλα της Φίτεσε 2021 AP PHOTO/PETER DEJONG

Δημοσιεύματα στην Ολλανδία προσθέτουν τον ΠΑΟΚ στην μεγάλη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Ρίτσεντλι Μπαζούρ, που μένει ελεύθερος από τη Φίτεσε

Ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ, διεθνής με την εθνική Ολλανδίας, μένει ελεύθερος από την Φίτεσε και όπως είναι λογικό βρίσκεται στις λίστες πολλών ομάδων.

Ρόμα, Σασουόλο και Φιορεντίνα από την Ιταλία, Γκλάντμπαχ, Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν από τη Γερμανία, Λιλ, Λιόν, Μονακό Μαρσέιγ από την Γαλλία έχουν ήδη συνδεθεί με τον 25χρονο αμυντικό που φέτος έκλεισε τη σεζόν με 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ο κατάλογος των ομάδων που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Μπαζούρ δεν έχει…τελειωμό και σε αυτές σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα έχει προστεθεί από χθες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και ο ΠΑΟΚ.

Ήδη πάντως ο Μπαζούρ αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από την Φέγενορντ καθώς όπως γράφουν οι συμπατριώτες του οι συζητήσεις που είχε με τον Φρανκ Άρνεσεν δεν κατέληξε σε συμφωνία.

Από τις προηγούμενες ημέρες πάντως υπάρχει έντονη φημολογία για ενδεχόμενο ερχομό του του 25χρονου στόπερ στην Ελλάδα μετά από μια δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή στην οποίο τόνισε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνική ομάδα αποκλείοντας τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ