ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα έκανε και πάλι ατομικό

2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Ραχμάν Μπάμπα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραχμάν Μπάμπα δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την προετοιμασία για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που περίμενε την επιστροφή των διεθνών για να ξεκινήσει τις δοκιμές του σχετικά με το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στη Λεωφόρο, δούλεψε την επιθετική τακτική της ομάδας του.

Ο 55χρονος τεχνικός έχει να σκεφτεί πλέον και το ενδεχόμενο να μην έχει στη διάθεση του τον Ράχμαν Μπάμπα.Ο Γκανέζος που ανέβασε ρυθμούς τις προηγούμενες ημέρες, δεν έχει καταφέρει ωστόσο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των συμπαικτών του, συνεχίζονται να κάνει ατομικό στο γήπεδο.

Λογικά μέχρι την αναχώρηση της αποστολής του Δικεφάλου για την Αθήνα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ωστόσο το θέμα για τον προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι αν θα τον θεωρήσει απόλυτα έτοιμο για έναν τόσο σημαντικό αγώνα και απαιτητικό αγώνα όπως αυτόν της Κυριακής.

"Ημέρα επιθετικής τακτικής στη Νέα Μεσημβρία η Τετάρτη (27.03), με τους παίκτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι διεθνείς επιστρέφουν, η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει ξανά στο γήπεδο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο.

Την Τετάρτη (27.03) η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ασχολήθηκε με τους ποδοσφαιριστές με το επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Πέμπτη (28.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ