ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έριξε βάρος και στην ψυχολογία για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς του Conference League κόντρα στην Μαρσέιγ | 14 Απριλίου 2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ματς του Conference League κόντρα στην Μαρσέιγ | 14 Απριλίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου "φτιάχνει" τους παίκτες του ενόψει του αυριανού δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει ρίξει το βάρος (και) στην ψυχολογία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (27/04, 20:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος εκτός από την τακτική στην ψυχολογία της ομάδας του .

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σταμάτησε να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. "Σε αυτό τον αγώνα κρίνεται η διεκδίκηση ενός τροπαίου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όλοι παθιασμένοι και αποφασισμένοι για την πρόκριση στον τελικό", έλεγε στους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν άπαντες αντιληφθεί ποιο είναι το διακύβευμα του σημερινού αγώνα στο Καραϊσκάκης και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με την αποστολή που πέταξε για την Αθήνα ταξίδεψε και ο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί και είναι εκτός και από τον δεύτερο ημιτελικό, ωστόσο ήθελε βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέραν του Βιεϊρίνια είναι και αυτές των Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννη Μιχαηλίδη, που ακολούθησαν τα προγράμμαρα θεραπείας τους στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ