ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έκανε το τραπέζι στους συνεργάτες του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη Τύπου ενόψει αγώνα του ΠΑΟΚ στο Conference League απέναντι στην Γάνδη | 9 Μαρτίου 2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη Τύπου ενόψει αγώνα του ΠΑΟΚ στο Conference League απέναντι στην Γάνδη | 9 Μαρτίου 2022 INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του δείπνησε με το επιτελείο του και τους ανθρώπους της διοίκησης και έδωσε το στίγμα για την επόμενη σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται σε διακοπές μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρουμάνος τεχνικός πριν επιστρέψει στο Βουκουρέστι είχε δείπνο με τους συνεργάτες του και τα μέλη της διοίκησης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε και έναν απολογισμό της σεζόν που τελείωσε τονίζοντας ότι σε αυτήν η ομάδα του πέτυχε αρκετά πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να χτίσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Ήταν μια τρομακτικά δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα χρονιά, με υπερβολικά πολλά ματς, πολλές μάχες, μεγάλη προσπάθεια, δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Και παρά τις δυσκολίες, είμαι ικανοποιημένος που η δουλειά μας έφερε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε για το μέλλον" είπε ο προπονητής του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ