ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στον Κοτάρσκι για το ματς με τον Βόλο

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι INTIME SPORTS

Το παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα είναι το πρώτο φετινό που ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δεν θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι λείπει από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Βόλο (7/12, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκουράζει τον Κροάτη τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμμετέχει ο Σουαλιό Μεϊτέ που προπονήθηκε σήμερα κανονικά. Αντίθετα εκτός έμειναν Κουλιεράκης και Ζίβκοβιτς που έχουν ενοχλήσεις και έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά και – για ένα ακόμη παιχνίδι- ο Ράχμαν Μπάμπα που μπήκε σε ένα μόνο μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του.

Διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας , Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Σαμάτα, Τζίμας

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ