ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας κέρδισε την κερκίδα και το πρώτο παράσημο της καριέρας του

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η πολύ όμορφη σκηνή που συντελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο του Ιωνικού, με τον κόσμο στις εξέδρες να χειροκροτεί τον μεγάλο (μικρό) πρωταγωνιστή της επικράτησης του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, όταν έγινε αλλαγή, είναι το πρώτο ενθύμιο καριέρας.

Δεν είναι αυτονόητο, γι' αυτό και αποτελεί –ακόμη και με τον αντικειμενικό της ορισμό– είδηση. Είναι η εξαίρεση. Σπάνια. Και όχι μόνο στα τόσο κατακριτέα κατά καιρούς ελληνικά γήπεδα. Συνέβη όμως.

Τόσο εξαιτίας της πληθωρικής εμφάνισης όσο και της ηλικίας του πρωταγωνιστή. Η φρεσκάδα των 19 χρόνων του Γιάννη Κωνσταντέλια βγήκε ατόφια και ολάκερη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ιωνικού, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να είναι καταλυτικός και στα τρία γκολ της νίκης. Και να επιβραβεύεται, να αναγνωρίζεται γι' αυτό.

Το αισθητήριο και η αντίδραση της εξέδρας, της όποιας εξέδρας, είναι –παραμένει, ακόμη και στις εποχές της κατευθυνόμενης αποδοχής των social media– ανόθευτο, αγνό, πρωτόλειο αληθινό. Το τι λοιπόν έκανε, το πώς φάνηκε, το τι αντίκτυπο είχε στο παιχνίδι ο "Ντέλιας" φάνηκε τη στιγμή που πέρασε εκτός των γραμμών του γηπέδου έχοντας αντικατασταθεί και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

Το χειροκρότημα της εξέδρας, των οπαδών του Ιωνικού, με τον ίδιο να ανταποδίδει ήταν ενδεικτικό. Ήδη δε παράσημο και ενθύμιο καριέρας από μια βραδιά που έτσι κι αλλιώς θα μείνει αλησμόνητη στον 19χρονο. Στο μόλις τρίτο παιχνίδι που ξεκινάει βασικός με τα ασπρόμαυρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ