ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης στο δείπνο της UEFA στη Θεσσαλονίκη

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών στο επίσημο δείπνο της UEFA στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην πόλη με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αποδέχθηκε την πρόσκληση και βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) μαζί με σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της UEFA, καθώς την Τρίτη (15/9) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συνεδρίαση φιλοξενείται στην Ελλάδα.

Στο δείπνο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ