ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες πριν απ' την ΑΕΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης  στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ιβάν Σαββίδης στη φιέστα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του λίγες ώρες πριν απ' τον ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ  (7/4, 20:00) και τους ζήτησε πρόκριση στον τελικό και κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνηθίζει πριν από παιχνίδια μεγάλης σημασίας, όπως αυτό της Τετάρτης κόντρα στη ΑΕΚ (7/4, 20:00, Cosmote Sport 3HD, SPORT 24) στο ΟΑΚΑ, να μιλά στην ομάδα του και το έκανε και την Τρίτη (6/4). Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και να δώσουν το 100% στον ημιτελικό για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τελευταίο μεγάλο στόχο που έχει απομείνει και που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

"Δώστε όλες τις μάχες με την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. 95 χρόνια μετά από κάθε πτώση ο Σύλλογος σηκώνεται δυνατότερος. Να θυμάστε πάντα ότι ο στόχος είναι πάντα μπροστά μας. Ποτέ πίσω" ήταν κάποιες από τις πλέον χαρακτηριστικές ατάκες του Ιβάν Σαββίδη που ζήτησε το Κύπελλο και νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρώτα από όλα όμως ζήτησε σκορ πρόκρισης στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ: "Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο. Το 60% της Βόρειας Ελλάδας είναι οπαδοί σας και σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μια μεγάλη χαρά τους είναι στα χέρια σας και φροντίστε να τους τη δώσετε".

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΠΑΔΩΝ

Οι παραινέσεις από τον Ιβάν Σαββίδη δεν ήταν οι μόνες που άκουσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Νωρίτερα τους επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή αντιπροσωπεία οπαδών του Δικεφάλου. Αυτοί που ζήτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται με πάθος και να κάνει ότι μπορεί για να πάρει σκορ πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ