ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε πράσινο φως για τις μεταγραφές

Οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο
Οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο EUROKINISSI SPORTS

Την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη έχουν πάρει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν τις κινήσεις ενίσχυσης με φορ κρούσης, κεντρικό χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που ανήκουν στην λίστα τους.

Από την πρόσφατη σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΟΚ που συγκάλεσε ο Γιώργος Σαββίδης προέκυψαν συγκεκριμένα αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας αλλά και κυρίως με τα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Σε αυτά συμφωνήθηκε από όλους ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις που απαιτεί άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει ποδοσφαιριστές πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο – η πρώτη συγκέντρωση των παικτών έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου- και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του κάθε άλλο παρά αρκετός είναι.

Όπως και να έχει στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, που είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει και την τελική έγκριση για όλες τις κινήσεις, έχει τεθεί μια λίστα από παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που έχουν πάρει το "ok" τόσο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και τον Ζοζέ Μπότο και όσων εμπλέκονται στα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Κι η ανταπόκριση που υπήρξε από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ήταν, όπως λένε οι πληροφορίες θετική.

Η μεταγραφική λίστα

Η λίστα αυτή περιέχει δυο παίκτες για την κορυφή της επίθεσης,- με την προοπτική για την ώρα τουλάχιστον να αποκτηθεί ο ένας από τους δυο- έναν μεσοεπιθετικό και έναν κεντρικό χαφ με τους οποίους έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Πλέον από τη στιγμή που άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις μαζί τους και από τον Ιβάν Σαββίδη θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που στην Τούμπα θεωρούν ότι αν αποκτηθούν θα αποτελέσουν σημαντική ενίσχυση ποιοτικά, αλλά και σε επίπεδο προσωπικότητας.

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για παίκτες για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες και ο Δικέφαλος θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα για να τους αποκτήσει, προλαβαίνοντας τον… ανταγωνισμό.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό αυτές οι πρώτες τρεις κινήσεις θα είναι κομβικές για τη συνέχεια. Και αυτό διότι θα κρίνουν στην ουσία τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί το καλοκαίρι στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν το καλοκαίρι στην Τούμπα.

Από τη στιγμή πάντως που κι η οικογένεια Σαββίδη, όπως φάνηκε είναι θετική στο να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές δοκιμασμένοι και με ποιότητα, δημιουργείται η αίσθηση ότι το μοντέλο του καλοκαιριού θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το περυσινό.

Κι αυτό διότι φέτος ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί αναζητώντας παίκτες με δυνατότητα να αποκτήσουν υπεραξία, αλλά παίκτες με ικανότητα να πλαισιώσουν τον κορμό και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ