ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Γιόνι την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιόνι Ότο με τη φανέλα της Γουλβς
Ο Γιόνι Ότο με τη φανέλα της Γουλβς © 2020 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Γιόνι στον ΠΑΟΚ, καθώς ο 29χρονος Ισπανός μπακ αναμένεται να πάει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (26/01) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ασπρόμαυρους.

Ο Γιόνι Ότι προβάρει τα ασπρόμαυρα, καθώς η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ προχωράει. Ο 29χρονος Ισπανός μπακ αναμένεται να πάει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (26/01) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Ο Γιόνι θα αποτελέσει εκτός απροόπτου το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των ασπρόμαυρων στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει την απόκτηση ενός δεξιού ακραίου αμυντικού και με αυτόν θα καλυφθεί το κενό.

Φέτος ο Γιόνι έχει παίξει μόλις 5' στην Premier League, ενώ έχει δύο 90λεπτα σε δύο ματς του Carabao Cup. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 18 ματς Premier League, τα 14 ως βασικός, με συνολικά 1.261 λεπτά συμμετοχής

Αξιοσημείωτο της ευχέρειάς του να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, είναι πως από τις 14 φορές που έπαιξε βασικός στην Premier League το 2022-23, οι έξι ήταν ως δεξί μπακ, άλλες έξι ήταν ως αριστερός μπακ και δύο ως στόπερ σε σχήμα με τρεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ