ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Γιόνι στη λίστα του Δικεφάλου για τα ματς του Conference League

ΠΑΟΚ: Ο Γιόνι στη λίστα του Δικεφάλου για τα ματς του Conference League
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Γιόνι Ότο συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα ματς του Conference League, αντικαθιστώντας τον Λευτέρη Λύρατζη.

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λίστα Α που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα παιχνίδια στο Conference League. Σε αυτή βρίσκεται μέσα ο Γιόνι Ότο, το μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ισπανός μπακ αντικαθιστά τον Ράφα Σοάρες που είχε δηλωθεί στη λίστα για τους ομίλους. Εκτός είναι ο Λύρατζης που αποχώρησε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Αστέρα. Φυσικά εκτός είναι και ο Γιώργος Βρακάς που έχει αποχωρήσει ως ελεύθερος για τον Ατρόμητο, καθώς και οι Σάστρε και Νάσμπεργκ, που δεν είχαν δηλωθεί ούτε στους ομίλους.

Οι ασπρόμαυροι θα καταθέσουν τις προσεχείς ημέρες τη λίστα Β στην UEFA. Γι' αυτό το λόγο δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή το όνομα του Στέφανου Τζίμα που θα δηλωθεί κανονικά, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Μοναστηρλή, Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι και Σμυρλή που είχαν δηλωθεί στη λίστα Β στους ομίλους. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί ήδη στους "16" και θα παραμείνει τα playoffs για να μάθει τους πιθανούς αντιπάλους.

Αναλυτικά η λίστα Α του ΠΑΟΚ για τα ματς του Conference League: Μπάμπα, Τάισον, Γιόνι, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Αντόνιο, Ταλιχμανίδης, Τόμας, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς, Ζ. Ζίβκοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ