ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο εκπληκτικός Κοτάρσκι πλησιάζει στην εθνική Κροατίας, ετοιμάζει αλλαγές ο Ντάλιτς

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι INTIME SPORTS

Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Κροατών και το όνομα του νεαρού γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι διάγει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Οι εμφανίσεις του κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ οδήγησαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου στην απόφαση να του προσφέρουν νέο καλύτερο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 κι όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή θα βρεθεί και στην εθνική Κροατίας που βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο.

Οι δυο συνεχόμενες ήττες από Τουρκία και Ουαλία θέτουν σε σοβαρή αμφισβήτηση την πρόκριση της Κροατίας κι ήδη ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει δηλώσει ότι θα κάνει αλλαγές στις κλήσεις του για τα δυο τελευταία παιχνίδι με Λετονία και Αρμενία.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στα κροατικά ΜΜΕ, μια από αυτές θα μπορούσε να είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που φαίνεται πως έχει υποστηρικτές παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρει χώρο στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

"Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο 23χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει λάβει κλήσεις, ωστόσο για την ώρα η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι είναι μακριά από το να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας στην Εθνική. Ο Κοτάρσκι που έχει αγωνιστεί στον Άγιαξ και την Εθνική Ελπίδων είναι τώρα αναντικατάστατος στην ομάδα του που είναι καλύτερη από αυτές του Ίβουσιτς και του Λάμπροβιτς", αναφέρει ένα από τα σχετικά δημοσιεύματα, συγκρίνοντας τη δυναμική του ΠΑΟΚ με αυτήν της Πάφου και της Ριέκα, όπου αγωνίζονται οι δυο τερματοφύλακες που πίσω από τον Λιβάκοβιτς συμπληρώνουν την τριάδα των γκολκίπερ της Κροατίας.

Μοιάζει σχεδόν νομοτελειακό ο Κοτάρσκι -που ήταν ο αρχηγός στην Κ23 των Κροατών στο αντίστοιχο Euro του καλοκαιριού- να υπερασπιστεί την εστία και της εθνικής της πατρίδας του.

Κι αν συμβεί αυτό τότε θα εκτοξευτεί κι άλλο η συνεχώς αυξανόμενη αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ