ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μπαφετιμπί Γκομίς έδωσε το παρών στην προπόνηση του Δικεφάλου

@ 2019 Hassan Ammar / AP Images

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς έδωσε το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και έσμιξε ξανά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Αλ Χιλάλ.

Ένας πολύ ταλαντούχος πρώην επιθετικός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ και είδε από κοντά την προπόνηση. Ο λόγος για τον 40χρονο Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος έχει βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα εδώ και δύο χρόνια.

Ο Γκομίς γνωρίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου από την κοινή θητεία τους στην Αλ Χιλάλ, ενώ στο post που ανέβασε στο Twitter έκανε αναφορά στη δύσκολη περίοδο που βιώνει το κλαμπ, μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, όπου επτά οπαδοί του Δικεφάλου έχασαν τη ζωή τους.

Στήριξη στον ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα στη Λυών, σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο και τον κόσμο του. Ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από το DNA του συλλόγου, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την εξέλιξη του παιχνιδιού και την ανάπτυξη των νέων. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι”, έγραψε ο Γκομίς στο post του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ