ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ντουμπάι καλεί Μίτριτσα

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα
Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα INTIME

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα αποχαιρετά, όπως όλα δείχνουν τον ΠΑΟΚ, καθώς εκπνέει ο δανεισμός του και δύσκολα θα γίνει κίνηση για την παραμονή του.

Ο Αλεξάντρου Μίτριτσα είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπήρξαν υψηλές προσδοκίες όταν το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ως δανεικός στο ΠΑΟΚ. Προσδοκίες που πάντως ο ίδιος δεν δικαίωσε παρά το ότι αγωνίστηκε σε 37 συνολικά παιχνίδια με απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ έχοντας πολλές ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του συμπατριώτη του ακραίου επιθετικού. Μάλιστα στις συζητήσεις που γίνονταν εσωτερικά στην Τούμπα απέδιδε το γεγονός ότι ο Μίτριτσα χρειάστηκε αρκετά μεγάλο διάστημα για να δείξει κάποια από τα προσόντα στο γεγονός ότι δεν έκανε το καλοκαίρι προετοιμασία και πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από εξωγενείς παράγοντες στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα κάνει κίνηση

Κάποια στιγμή ο Ρουμάνος έδειξε να ανεβαίνει σε σημείο να αναγκάσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητούν την προοπτική παραμονής του στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Συζητήσεις που έμεινε τελικά στη μέση. Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα κάνει κίνηση για την παραμονή του στην Τούμπα και θα ψάξει αλλού ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης του.

Από την δική του πλευρά και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του πελάτη τους καθώς και το καθεστώς των δεσμεύσεων που έχει ο ποδοσφαιριστής με την New York FC μοιάζει να είναι μπερδεμένο.

Το σίγουρο είναι ότι προτάσεις φτάνουν στην πλευρά του Μίτριτσα και μάλιστα κάποιες από αυτές να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες οικονομικά. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχουν ομάδες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που προσφέρουν μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον πείσουν να επιστρέψει στην Αραβία μετά το πέρασμα του από την Αλ Αχλί.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ