ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέα αναβολή στη δίκη Σαββίδη, δεν παρουσιάστηκε ο Κομίνης

Ο Ιβάν Σαββίδης στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Ιβάν Σαββίδης στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος PHOTO CREDITS: INTIME

Η εκδίκαση της υπόθεσης για την περιβόητη εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αναβλήθηκε και πάλι λόγω της απουσίας του, μάρτυρα κατηγορίας, Γιώργου Κομίνη.

Για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δεν εκδίκασε την υπόθεση λόγω της απουσίας του διαιτητή εκείνου του αγώνα Γιώργου Κομίνη, που είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας, αλλά δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο ούτε τις προηγούμενες φορές που είχε οριστεί δικάσιμος.

Ο δικαστής μάλιστα επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ στον Κομίνη και διέταξε την βίαιη προσαγωγή του στην επόμενη δικάσιμο που έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο.

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα έξι άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για δύο παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας (εισβολή στο γήπεδο και οπλοφορία).

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ