ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπίσεσβαρ και Μίτριτσα επέστρεψαν στις προπονήσεις

Ο Μπίσεσβαρ σε προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Μπίσεσβαρ σε προπόνηση του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλεξάντρου Μίτριτσα προπονήθηκαν κανονικά και είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκαν κανονικά με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και τίθενται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (6/2, 19:30, Novasports Prime, live από το SPORT24).

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει ότι "ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο στη Ριζούπολη, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (03.02), πήρε μερικές απαραίτητες ανάσες και το πρωί της Παρασκευής (04.02) ξεκίνησε την προετοιμασία της για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση περιελάμβανε κυρίως δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας η επιστροφή των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλεξάντρου Μιτρίτσα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Το Σάββατο (05.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ