ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχάι

Προσπάθεια του Ενέα Μιχάι στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020/2021.
Ο Ενέα Μιχάι στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ρήξη πρόσθιου χιαστού είναι η διάγνωση μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Ενέα Μιχάι και την Δευτέρα θα αποφασιστεί πότε θα μπει στο χειρουργείο.

Ο Ενέα Μιχάι τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία της οποίας τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για το νεαρό στόπερ. Ρήξη πρόσθιου χιαστού είναι η διάγνωση και την Δευτέρα θα αποφασιστεί πότε θα μπει στο χειρουργείο για την απαραίτητη επέμβαση.

"Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (30.10). Στη συνέχεια μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Μιχάι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σ’ επέμβαση. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα προκειμένου ν’ αποφασιστεί πότε θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο.

Ενέα, περαστικά" αναφέρει το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ