ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μετρημένα τα κουκιά" για το ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αποκαλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην Νέα Σμύρνη, ωστόσο απομένουν δύο προπονήσεις για να "κλειδώσει" η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αποκάλυψε ότι έχει ήδη καταλήξει στους οκτώ, ίσως και τους εννιά από τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι οι επτά από αυτούς είναι όσοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστούν και δεν αγωνίστηκαν στο Κύπελλο με την προσθήκη σε αυτούς και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Από την τηλεόραση είδαν το παιχνίδι με τον Πανιώνιοι οι τέσσερις βασικοί της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, ο Μαουρίσιο με τον Μπίσεσβαρ, αλλά και ο τιμωρημένος Λέο Ζαμπά. Όλοι αυτοί προορίζονται θεωρητικά τουλάχιστον για βασικοί στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν πάντως ενδεικτικό και για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Για αυτή στο δίδυμο των αμυντικών χαφ, το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου έσπευσε να κάνει αλλαγή τον Εβγέν Σάκχοβ δείχνει ότι ο Ουκρανός έχει το προβάδισμα να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Τσούμπα Άκπομ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για αυτό και έμεινε στο πάγκο για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη για 81 λεπτά, ενώ και ο Καντουρί μπήκε αργά στο παιχνίδι αλλάζοντας τον Πέλκα στο 72ο λεπτό.

Βέβαια υπάρχουν ακόμη δύο προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής, στις οποίες θα αποκαλυφθούν και τα οριστικά πλάνα του προπονητή του Δικέφαλου. Το σίγουρο είναι ότι στο παιχνίδι κυπέλλου οι νεοφερμένοι Ολιβέιρα και Ίνγκασον έδειξαν στο Ραζβάν Λουτσέσκου ότι είναι έτοιμοι και πως μπορούν να του δώσουν λύσεις άμεσα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ