ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Βλέπει τον Σοτέλδο για 10αρι

Ο Γέφερσον Σοτέλδο
Ο Γέφερσον Σοτέλδο © 2020 FERNANDO VERGARA/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γέφερσον Σοτέλδο για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Μεξικό με τον μέσο της Τίγκρες να είναι στη λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του 25χρονου μέσου (σ.σ. 30 Ιανουαρίου 1997) Γέφερσον Σοτέλδο από την Βενεζουέλα ο οποίος αγωνίζεται στην Τίγκρες και βρίσκεται στη λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Σοτέλδο έχει συμβόλαιο έως το 2025 με την Τίγκρες στην οποία είχε πάει πριν έξι μήνες από την Τορόντο αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας. Την ίδια ώρα είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς ήταν στο στόχαστρο του και όταν βρισκόταν στην Αλ Χιλάλ.

Η πιο σημαντική ομάδα στην καριέρα του ήταν η Σάντος, στην οποία έμεινε τρία χρόνια και πρόλαβε σε 88 συμμετοχές να πετύχει 19 γκολ και να μοιράσει 16 ασίστ ενώ την οδήγησε στον τελικό του Copa Libertadores.

Η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ και αν όντως ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην απόκτηση του όλα δείχνουν πως θα γίνει αρχικά με τη μορφή του δανεισμού του 25χρονου μέσου.

Ο Σοτέλδο είναι διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας καθώς έχει αγωνιστεί στην ομάδα της πατρίδας του 29 φορές και έχει πετύχει δύο γκολ ενώ εκτός των Σάντος, Τορόντο και Τίγκρες έχει παίξει επίσης στην Χιλή με την Ουτσιπάτο, τη Ζαμόρα από τη Βενεζουέλα και την Ουνιβεριστάντ ντε Τσίλε.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ