ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το "παλεύει" για μεσοεπιθετικό

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ INTIME SPORTS

Μια κίνηση για να καλυφθεί η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθούν να τρέξουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τα μηνύματα που έστειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό φαίνεται πως έχουν βρει αποδέκτες. Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε αποφασισμένος να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του το πλάνο της ανανέωσης του ρόστερ του ΠΑΟΚ"θα παλέψω απέναντι σε οποιοδήποτε", είπε χαρακτηριστικά- τονίζοντας ωστόσο πως το έργο του θα γίνει πολύ πιο εύκολο εφόσον η ομάδα του ενισχυθεί με ακόμη έναν μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη μια τέτοια προσπάθεια για την απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή που εφόσον αποκτηθεί θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου, χωρίς να είναι για την ώρα ξεκάθαρο αν η κίνηση αυτή θα έχει να κάνει με ένα δεκάρι ή έναν εξτρέμ.

Όπως και να 'χει, η προσπάθεια γίνεται χωρίς να συνδέεται -άμεσα τουλάχιστον- με ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Μια διαδικασία που παραμένει σε προτεραιότητα, καθώς οι μεταγραφές στις περισσότερες λίγκες τελειώνουν στις 31 Αυγούστου.

Σε αναμονή για αποχωρήσεις

Για την ώρα, μόνο η υπόθεση του Λούκας Τέιλορ που έχει ταξιδέψει στην Ουκρανία και ξεκίνησε προπονήσεις με τη Σαχτάρ φαίνεται να είναι προχωρημένη.

Το ενδιαφέρον της Λίντσερ για τον Τόμας Μουργκ έχει ατονήσει και για την ώρα δεν φαίνεται να προχωρά η επιστροφή του στην Αυστρία, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου συνεχίζει να εξετάζει τις προοπτικές του στο εξωτερικό και κυρίως στην Ολλανδία, όπου είχε ένα πετυχημένο πέρασμα.

Από εκεί και πέρα ο Λέο Ζαμπά παραμένει στην Βραζιλία, φροντίζοντας πάντως για προφανείς σκοπούς να εμφανίζεται στα social media του να προπονείται φορώντας τα διακριτικά του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ